Sinkó Andrea Fitness Iskola

A Sinkó Andrea Fitness Iskola 19 éve ismerteti meg a fitness alapjaival a 4-14 éves gyerekeket.

Korosztályos csoportjainkban az aerobik, a művészi torna, a balett, a modern tánc és az akrobatika alapjait oktatjuk profi szakemberek, egykori olimpikonok, válogatott sportolók közreműködésével.
Célunk, hogy a fiatalok már óvodás, illetve kisiskolás korban megszeressék a sportot, egészségesek legyenek, szép alakkal és fejlett mozgáskoordinációval, mozgáskultúrával rendelkezzenek a gyerekfitness, gyermek aerobik hatékonyságának köszönhetően.

Foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk a zenére történő mozgásra, jó hangulatra, és a teljesítménykényszer nélküli, de igen hatásos edzésekre.

Az iskola nem versenyeztet, félévkor, illetve év végén bemutató órák keretében adnak számot résztvevőink fitness, aerobik tudásaikról.
Főleg azokat a gyermekeket várjuk, gyermefitness és gyerek aerobik óráinkra, akik szép, koordinált mozgással szeretnének rendelkezni, egészségesen szeretnének élni, intenzíven mozognának, de nem feltétlenül élsport szinten.
A nyári szünetben nyári táborainkban folytathatják az aktív sportolást a gyerekek.

Aki versenyzői ambíciókkal rendelkezik, az Óbudai Wellness és Diáksport Egyesületben versenyaerobikosként folytathatja pályafutását.
Foglalkozások :

Team Fitness (III. Csillagvár bevásárlóközpont,emeleti táncterem)


Hétfő és szerda :
  • 17.00 ovisok
  • 18.00 iskolások

Tanfolyamvezető - Bolla MariannEgykori tornász és aerobik versenyző.Többszörös magyar bajnok,Európa bajnok 2.Világkupa 2.és számos nemzetközi verseny érmese. Sikeres pályafutása után , tanítani kezdett és lassan 15 éve foglalkozik gyerekekkel is.

Olaszországban élt 11 évig,ahol megtanulta és oktatni kezdte a hip hop táncstílust,mely élete részévé vált.

Óráin a legkisebbek az alap tornagyakorlatok mellett megismerik a zene és a tánc szépségeit,megszeretnek és persze meg is tanulnak táncolni. Erőssége az önbizalom fejlesztése,a mozgás és a tánc örömének megszerzése,a koordinációs képességek fejlesztése és természetesen az, hogy a gyerekek örömmel jöjjenek az órákra.

Megtiszteltetésnek érzi, volt edzője ,Sinkó Andrea fitness iskolájában dolgozni,ahol már sok sok sikeres aerobik versenyző nevelkedett.