Edzőink

Sinkó Andrea
Diplomás ritmikus gimnasztika szakedző, okleveles aerobik edző, sportmanager.
15 évig ritmikus gimnasztikázott, több, mint 100- szoros válogatott, 26-szoros országos bajnok, világbajnoki 5. helyezett.
Az 1988- as szöuli olimpián összetettben 6. helyezést ért el, ezzel az eredményével azóta is minden idők legeredményesebb magyar RG versenyzője.

1991- 1998 – is a Magyar Aerobik Válogatott szövetségi kapitányaként 60 érmet - ebből 10 arany – nyertek versenyzői különböző világversenyeken . Ezt követően amerikai és élvonalbeli magyar fitneszversenyzők ( Béres Alexandra, Kordé Emese ) koreográfusaként, illetve különböző sportágak élversenyzőinek ( Vasas labdarúgó csapat, Hajdu Attila, Kapros Anikó ,női vizilabda válogatott, női labdarúgó válogatott ) erőnléti edzőjeként tevékenykedett.

2000 –ben megalapította saját gyerek fitness iskoláját, mely jelenleg Budapesten több helyszínen is működik nagy sikerrel.

MOB Sportolói Bizottságának tagja
- Óbudai WDSE elnöke
A Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

Nemzetközi aerobik bíró, 2005 –ben beválasztották az Európai Tornaszövetség ( UEG ) Aerobik technikai bizottságába.
Sipos MónikaDiplomás aerobik szakedző, sportmenedzser, közgazdász.

Az egyesület megalakulása óta Sinkó Andrea mellett az Óbudai Wellness és Diáksport Egyesület vezetőedzője, a szakmai munka felelőse, amit rendkívüli kitartással, precizitással és szeretettel végez.
Öt éve a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség főtitkára is.
Korábban többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki ezüstérmes, Világkupa győztes válogatott sportaerobik versenyző.
Nemzetközi bírói vizsgával rendelkezik, szakértelmét nagy világversenyeken is rendre bizonyítja. Tanítványait nemzetközi versenyekre kíséri, ahol nemcsak pontozóként hanem edzőként is jelen van.

A Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakág Bíróbizottságának vezetője.

Sinkó Andrea társaként lelkiismeretes munkájának köszönhetően az egyesület Budapest legsikeresebb egyesületévé nőtte ki magát.


Unger MartinaEgyesületünk versenyzője 9. éve.

Háromszoros magyar bajnok junior aerodance kategóriában, a 2013-as európa bajnokságon junior aerostepcsapat kategóriában 4.helyen végeztek. Másfél éve az edzések mellett az edzői munkánkat is segíti.

Jelenleg az Óbudai Árpád Gimnázium tanulója,jövőbeli tervei: A Testnevelési Egyetem aerobikedzői szakának elvégzése.
2016-os szezonban felnőtt versenyzőként versenyez az Óbudai WDSE színeiben.


Hencz Anita
2009 óta az Óbudai WDSE versenyzője, jelenleg edzőként segíti az egyesület munkáját. Többszörös válogatott sportaerobik versenyző. Csapatával háromszoros magyar bajnok. 2013-ban európa bajnoki negyedik helyezett; valamint a Jó Tanuló, Jó Sportoló ösztöndíj kitüntetettje.

Jelenleg az Óbudai Árpád Gimnázium tanulója. Jövőbeli tervei a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem biomérnöki szakának elvégzése.


Hubacsek László
Tanár,torna -szakedző.

Számos válogatott tornász,sport aerobik versenyző erőnléti és akrobatika felkészítő edzője.
Szarvas Gabriella


2004-ben ismerkedett meg az aerobikkal, a mozgás azonban kisgyermek kora óta fontos része volt az életének. Az utánpótlás korosztály éveiben sportaerobik egyéni, trió és csoport kategóriákban versenyzett, felnőttként pedig aerostep és aerodance versenyszámokban szerepelt. Tagja volt a többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki ezüstérmes és világbajnoki negyedik helyezett aerostep válogatottnak. Az egyesület munkájában a gyakorlatok összeállítása és a versenyzők felkészítése terén vesz részt, mind az edzéseken, mind a versenyeken, emellett az ELTE BTK hallgatója.
Tóth Mercédesz

Jelenleg a Testnevelési Egyetem elsőéves hallgatója. Tizenkét éves ritmikus gimnasztikai múlttal rendelkezik, kétszer volt tagja a magyar válogatott kéziszer csapatnak. Sok hazai és külföldi versenyen szerepelt eredményesen, mindemellett négy éven át a III. kerület "Jó tanuló, jó sportoló" ösztöndíjasa volt. 2014 óta foglalkozik a gyermekek oktatásával.

2016-ban csatlakozott az Óbudai WDSE-hez, ahol jelenleg a Mini korcsoport edzője.Sipeki Rózsa

Sportaerobik versenyző aki,első világbajnoki győzelmét 9 évese szerezte meg.
2007-ben ő nyerte meg a Magyar Válogatott egyetlen aranyérmét a szombathelyi Európa-bajnokságon, csapatban pedig harmadik helyezést ért el. 2008-ban kétszer is dobogóra állhatott a világbajnokságon: csapatban első, egyéniben második helyezést ért el.
Ezt követően korosztályában megválasztották az Év sportolójának.
Többszörös válogatott versenyző, számos világversenyt nyert egyéni, trió és csapat kategóriában is.

Több, mint 10 éves versenyzői tapasztalatait az Óbudai WDSE edzőjeként adja tovább.

Cserdi Zsófia

Okleveles sportaerobik szakedző, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem mesterszakos hallgatója.

Az Óbudai WDSE első generációs versenyzője, jelenleg koreográfusként, edzőként segíti az egyesület szakmai munkáját. Többszörös válogatott sportaerobik versenyző, európa bajnoki második, világbajnoki negyedik helyezett. Mindemellett párhuzamosan hét éven át az akrobatikus rock and roll magyar bajnoki cím tulajdonosa; de kipróbálta már magát több más színpadi táncműfajban is.

A sport mellett mindig igyekezett a tanulmányok terén is kimagasló teljesítményt nyújtani: 2015-ben 13. alkalommal nyerte el a „Fővárosi Élen a Tanulásban, Élen a Sportban”, valamint több alkalommal a „Magyar Köztársaság Jó Tanulója, Jó Sportolója” kitüntető címeket.


Bolla Mariann

Egykori tornász és aerobik versenyző.Többszörös magyar bajnok,Európa bajnok 2.Világkupa 2.és számos nemzetközi verseny érmese. Sikeres pályafutása után , tanítani kezdett és lassan 15 éve foglalkozik gyerekekkel is.

Olaszországban élt 11 évig,ahol megtanulta és oktatni kezdte a hip hop táncstílust,mely élete részévé vált.

Óráin a legkisebbek az alap tornagyakorlatok mellett megismerik a zene és a tánc szépségeit,megszeretnek és persze meg is tanulnak táncolni. Erőssége az önbizalom fejlesztése,a mozgás és a tánc örömének megszerzése,a koordinációs képességek fejlesztése és természetesen az, hogy a gyerekek örömmel jöjjenek az órákra.

Megtiszteltetésnek érzi, volt edzője ,Sinkó Andrea fitness iskolájában dolgozni,ahol már sok sok sikeres aerobik versenyző nevelkedett.